10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Sultanbeyli Belediyesi ilçedeki basın mensuplarını unutmadı ve düzenlenen yemekle gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Gazetecilerin bir fikir işçisi olarak haklarını düzenleyen 212 sayılı yasanın kabulünün yıldönümünde ilan edilen Çalışan Gazeteciler Günü’nde, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Akbulut, basın mensuplarıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi. Akbulut, gazetecilerle yapılan çalışmaları değerlendirdi.
Akbulut konuşmasının başında tüm basın mensuplarının Gazeteciler Günü’nü kutladığını belirtip ilçede yapılan çalışmalardan kısaca bahsetti.
“Desteğiniz önemli”
Günün önemi vesilesiyle gazetecilik mesleğinin önemine değinen Akbulut, “Sultanbeyli’mizi hızla kalkındırmak için bizler yoğun gayret gösterirken, sizlerin bu süreçte desteği son derece önemli. Halkımızın haber alma özgürlüğü adına yaptığınız hizmetlerinizi takdire şayan buluyorum ve emeğinizden dolayı sizleri kutluyorum.” dedi.
Sohbet havasında geçen toplantıda basın mensupları ilçede yapılan çalışmalara ilişkin fikir ve önerilerini belirtirken Akbulut, gazetecilerin sorularını cevapladı.